Kandidati Emine Jakupi mbron temene masterit në Fakultetin Shkenca Sociale

28 Qershor 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me daten 05 Korrik  2018 (e enjte) në ora 10:00 në Kolegjin AAB, Kandidati: Emine Jakupi, mbron temën e masterit:

 

“Braktisja e fëmijëve-shkaqet,pasojat si dhe (mos) përrkujdesja institucionale e shoqërore ndaj tyre”

 

para komisionit:

 

Kryetar Lulzim Dragidella
Anëtar Rrustem Buzhala
Mentor Sunaj Raimi

 

Share: