Kandidati Emine Prekaj Kuqi mbron temene masterit në Fakultetin Shkenca Socia

15 Shtator 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me daten 21 Shtator  2018 (e enjte) në ora 10:00 në Kolegjin AAB, Kandidati: Emine Prekaj Kuqi, mbron temën e masterit:

 

“Gjendja e fëmijëve të verbër në aspektin social dhe ndikimim i politikave sociale”

 

para komisionit:

Kryetar Violeta Buza
Anëtar Hysen Kasumi
Mentor Shefqet Mulliqi

 

Share: