Kandidati Erjona Kaleziq mbron temën e masterit në Fakultetin Psikologji Organizative dhe Sociale

19 Tetor 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me datën 26 tetor 2018 (e mërkure) në ora 15:00 në Kolegjin AAB,  kandidati/ja: Erjona Kaleziq  , mbron temën e masterit:

 

“Tipet e personalitetit dhe kënaqësia në punë tek punëtorët e Komunës së Ulqinit’’  

 

 Para komisionit:  

PhD. Armen Mustafa, kryetar

 

Dr.  Afërdita Ahmeti, mentor

 

Prof. Ass. Dr. Arbërore Bicaj, anëtar

 

Share: