Kandidati Fjolla Margataj mbron temene masterit në Fakultetin Kulturë fizike dhe sport

13 Korrik 2018

 

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me daten 19 Korrik 2018 (e shtunë) në ora 13:00 në Kolegjin AAB, Kandidati: Fjolla Margataj  mbron temën e masterit:

 

“Krahasimi i rezultateve në disiplinën e 1500 metrave gjatë kampionateve botërore të atletikës (1983-2017)tek femrat”

 

para komisionit:

Prof. Ass. Dr. Shemsedin Vehapi, kryetar

Prof. Ass. Dr. Arben Maliqi, mentor.

prof. Ass. Dr. Nazim Myrtaj, anëtar

Share: