Kandidati Herodit Sinani mbron temene masterit në Fakultetin Kulturë fizike dhe sport

23 Dhjetor 2017

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me daten 28 Dhjetor  2017 (e enjte) në ora 14:00 në Kolegjin AAB, Kandidati: Herodit Sinani, mbron temën e masterit:

 

“Pëcjellja dhe evaluimi i aftësive lëvizore te të rinjët e moshës 15,16 dhe 18 vjeç nga Ulqini”

 

para komisionit:

 

Prof. Ass. Dr. Shemsedin Vehapi, kryetar

Prof. Dr. Hasim Rushiti, mentor

Prof. Ass. Dr. Fatmir Pireva, anëtar

Share: