Kandidati Leonora Ajeti mbron temene masterit në Fakultetin Shkenca Sociale

27 Qershor 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me daten 04 Korrik  2018 (e mërkurë) në ora 12:00 në Kolegjin AAB, Kandidati: Leonora Ajeti, mbron temën e masterit:

 

“Pasojat dhe rreziqet e përdorimit të internetit te fëmijët”

 

para komisionit:

 

Kryetar Aurora Ndrio
Anëtar Hasan  Saliu
Mentor Rrustem Buzhala

 

Share: