Kandidati Selvije Qerkinaj mbron temene masterit në Fakultetin Shkenca Sociale

7 Qershor 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me daten 12 Qershor  2018 (e martë) në ora 12:00 në Kolegjin AAB, Kandidati: Selvije Qekinaj, mbron temën e masterit:

 

“Shtëpitë e pleqve, prindërit e neglizhuar dhe trajtimi institucional i tyre”

 

para komisionit:

Kryetar Fadil Latifi
Anëtar Bujar Thaqi
Mentor Sunaj Raimi

Share: