Kandidatja Diellona Gashi mbron temen e masterit në Fakultetin Ekonomik

4 Korrik 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se më datën: 11/07/2018 (E Merkurë) në  ora: 16:00 në Kolegjin AAB, kandidatja Diellona Gashi mbron temën e masterit me titull:

“Menaxhimi i marketingut në ndërmarrjet e vogla dhe të mesme”

      Mbrojtja bëhet para komisionit në përbërje prej:

      Prof.Ass.Dr. Ali Ismajli, kryetar

      Prof.Dr.Baki Koleci, mentor

       Dr.Sc.Nazmi Iballi, anëtar

Share: