Kandidatja Kaltrina Vladi mbron temen e masterit në Fakultetin Ekonomik

8 Tetor 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se më datën: 13.10.2018 (E Shtunë) në  ora: 13:30 në Kolegjin AAB, kandidatja Kaltrina Vladi mbron temën e masterit me titull: “Rëndësia dhe efektet e shitblerjeve online në Kosovë-rast studimi Gjirafa 50”

      Mbrojtja bëhet para komisionit në përbërje prej:

        Prof.Ass.Dr. Jusuf Fejza, kryetar

        Dr.Sc.Ali Ismajli, mentor

        Prof.Ass.Dr. Lulëzim Bytyçi, anëtar

Share: