Konsultime – Mikroekonomi

17 Janar 2017

Konsultimet rreth testit të dytë në lëndën e Mikroekonomisë, tek profesor Alban Asllani, mbahen me datë 18.01.2017 (e mërkurë) në sallën 105. Për studentët e rregullt konsultimet fillojnë në ora 13:00, kurse për studentët e së shtunës dhe ata pa shkëputje në ora 17:00.

Share: