Njoftim pëer provimet e gjuhës gjermane

8 Dhjetor 2016

Te nderuar studentë,

Ju njoftojmë qe provimet Gjuhe Gjermane, Gjuhe Gjermane I, Gjuhe Gjermane II, Gjuhe Gjermane III, Gjuhe Gjermane IV dhe Gjuhe Gjermane VI te prof.Sadije Rexhepi dhe prof.Vjosa Hamiti nuk do te mbahenë te Enjten dt.08.12.2016 por do te mbahenë te Shtunen dt.10.12.2016 me prof.Ilir Krusha

Share: