Njoftim për festën e 28 Nëntorit

25 Nëntor 2016

Me rastin e Festës së Flamurit Kombëtar, 28 Nëntor, Kolegji AAB-Fakulteti Juridik, nuk do të punojë në asnjërën nga degët e veta (Prishtinë, Ferizaj, Gjakovë).

 

Ju urojmë festën dhe mirupafshim, sipas orareve te rregullta!

Share: