njoftim për mosmbajtien te ligjeratës

13 Dhjetor 2016

Te nderuar studentë,

 

Njoftohëni qe me daten 13.12.16, ligjeratat ne lënden ” Funksinet dhe shkathtesite gjuhesore” te profesoresha Fitnete Martinaj nuk do te mbahen!

Share: