Tringa Leka – fituese “Gara per esene me te mire”

20 Janar 2018

Fakulteti i Psikologjise ka organizuar “Garen per esene me te mire”. Ne baze te komisionit vleresues, Tringa Leka ka fituar “Garen per esene me te mire”. Eseja e saj eshte perqendruar ne temen “Rishikimi i evidences shkencore mbi transferimin e traumave neper gjenerata”.

Te gjithe studentet qe kane aplikuar me ese-ne e tyre ne kete kompeticion kane marre “feedback” nga Prof. Shpend Voca ne lidhje me anet pozitive dhe negative te punimit te tyre. Ne feedback jane perfshire komentet e komisionit vleresues. Qellimi i aktivitetit ishte qe studentet te analizojne me hollesisht nje teme te caktuar nga fusha e psikologjise dhe te perforcojne shkathtesite e tyre te shkrimit.

Share: