Turnir për festën e 28 Nëntorit

15 Nëntor 2017

Fakulteti i Kulturës Fizike dhe Sportit ne kuadër te aktiviteteve te rregullta sportive organizon turnir për nder të 28 Nëntorit  në: Futsall, Basketboll, Volejboll dhe Ping-pong për te dy kategoritë. Të drejtë pjesëmarrje në turnir kanë te gjithë studentët e Kolegjit  AAB nga të trija Kampuset.

Turniri mbahet  ne sallat e sportit të Objekteve 4 dhe 5.

Paraqitja e ekipeve mund te bëhet te studenti tutor Fatbardh Ajvazi. Emaili: [email protected]  tel.045 538 430 deri te shtunën (18.11.2017) ne ora 12:00.

Për fituesit e tre vendeve te para do te ket shpërblime dhe mirënjohje. 

Share: