Fakulteti i Gjuhës Angleze nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me Qendrën e Gjuhëve të Huaja – “Britannica ELT – Edmond Ramadani”

21 Shtator 2021

Edhe një anëtar i ri iu shtua listës së bashkëpunëtorëve të Fakultetit të Gjuhës Angleze në Kolegjin AAB, duke nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi.

Fjala ëhstë për Qendrën e Gjuhëve të Huaja – “Britannica ELT – Edmond Ramadani”. Përmes marrëveshjes së arritur u hapen dyert studentëve të këtij fakulteti për mundësi punësimi dhe trajnimi në këtë qendër.

Prorektorja për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Kolegjit AAB Venera Llunji, gjatë takimit, u shpreh se studentët tanë janë të gatshëm të japin kontributin e tyre në çdo fushë ku gjuha angleze është një parakusht për punësim.
Të dy palët u zotuan për t’ i zbatuar me sukses aktivitetet e parashikuara në marrëveshje.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19