Fakulteti i Gjuhës Angleze të Kolegjit AAB partner në konferencën shkencore ndërkombëtare

3 Nëntor 2022

Për herën e tretë me radhë Fakulteti i Gjuhës Angleze të Kolegjit AAB, do të jetë partner në konferencën shkencore ndërkombëtare me titull “5th International Conference on Foreign Language Education and Culture”. Kjo konferencë, e cila do mbahet në Durrës më 9 dhjetor 2022, ka hapur thirrjen për aplikim dhe të dhënat e tjera të detajuara janë si vijojnë:

Afati i fundit për dorëzimin e dokumentit të plotë: 12 nëntor 2022

Njoftimi i pranimit: 20 nëntor 2022

Data e konferencës: 9 dhjetor 2022

Vendi: Universiteti Aleksandar Moisiu, Durrës

Linku për aplikim: [email protected]

Share: