Fakulteti i Shkencave Shëndetësore me 10 dhe 11 maj organizon aktivitete për Ditën Ndërkombëtare të Infermierisë

2 Maj 2024
The Faculty of Health Sciences organizes activities for the International Day of Nursing on May 10 and 11

Fakulteti i Shkencave Shëndetësore do të organizoj aktivitete të ndryshme për Ditën Ndërkombëtare të Infermierisë, të cilat do të mbahen me 10 dhe 11 maj.

Share: