Fakulteti i Shkencave Shëndetësore organizon konferencën e radhës në bashkëpunim me Universitetin Dokuz Eylül

26 Prill 2024

Me 26 prill 2024 duke filluar nga ora 12:30 (13:30 në Stamboll), do të mbahet konferenca e radhës në kuadër të bashkëpunimit shkencor për stafin e Fakultetit të Shkencave Shëndetësore nga Kolegji AAB dhe Universiteti Dokuz Eylül.

Konferenca do të mbahet online përmes platformës elektronike Zoom. Takimi do të moderohet nga assos.prof. dr. Seyda Sal Özbicakci ndërsa temat që do të prezantohen në konferencë janë:

Share: