Fakulteti i Shkencave Sociale, dega në Ferizaj, nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me IP “Foleja”

12 Tetor 2021

Fakulteti i Shkencave Sociale të Kolegjit AAB, dega në Ferizaj, dhe Institucioni Parashkollor “Foleja” në këtë qytet tani e tutje do të jetë partner bashkëpunimi.

Ky partneritet që u dedikohet studentëve të programit studimor Përkujdesja dhe Mirëqenia e Fëmijëve, u lidh përmes marrëveshjes së bashkëpunimit e cila u nënshkrua nga drejtori i degës së Kolegjit AAB në Ferizaj, prof.dr. Shaip Bytyçi, dhe drejtoresha e IP “Foleja”, znj.Hyrmete Hyseni.

Marrëveshja ka për qëllim përgatitjen e studentëve në aspektin praktik përmes praktikave studentore në këtë institucion.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19