Fakulteti i Shkencave Sociale fillon bashkëpunim me Institucionin Parashkollor “Gjeniu”

8 Dhjetor 2021

Edhe një marrëveshje e re i është shtuar listës së partnerëve të Fakultetit të Shkencave Sociale të Kolegjit AAB. 

Kjo marrëveshje parasheh bashkëpunimin për zhvillimin e pjesës praktike të studentëve të Shkencave Sociale në këtë institucion, duke ndikuar në aftësimin dhe zhvillimin profesional të fushës së edukimit parashkollor.

Marrëveshja u nënshkrua nga dekani i Fakultetit të Shkencave Sociale, prof. Hysen Kasumi dhe drejtoresha e Institucionit Parashkollor “Gjeniu”, Arbresha Beka. 

Share: