Fakulteti i Stomatologjisë të Kolegjit AAB organizon Kongresin e Parë Ndërkombëtar në fushën e Stomatologjisë

18 Maj 2022

Fakulteti i Stomatologjisë organizon Kongresin e Parë Ndërkombëtar në fushën e Stomatologjisë. Kongresi do të mbahet nga data 23 deri më 25 shtator 2022 dhe në kuadër të tij do të ofrohen trajnime, prezantime, ligjërata me të ftuar ndërkombëtar dhe poster prezantime.

Detaje më të hollësishme rreth regjistrimit dhe pjesëmarrjes do të publikohen ditët në vijim.

Share: