Fakulteti Juridik i Kolegjit AAB nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Këshillin Gjyqësor të Kosovës

10 Mars 2016

Fakulteti Juridik i Kolegjit AAB dhe Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK),nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi, e cila ka për qëllim krijimin e kushteve sa më të mira për studentët e Fakultetit Juridik të AAB-së, për të mbaruar mësimin praktik në të gjitha gjykatat e Kosovës, dhe aktivitete të tjera profesionale.

Marrëveshja u nënshkrua në ambientet e KGJK-së nga prodekani i Fakultetit Juridik, Fatmir Qollakaj dhe kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Enver Peci.

 

Share: