Fillojnë trajnimet pa pagesë për Javascript në Kolegjin AAB

26 Janar 2024
Free Javascript training begins at AAB College

Kanë filluar trajnimet pa pagesë për gjuhën skriptuese Javascript në Kolegjin AAB me Benet Nezaj.

Mundësi për pjesëmarrje në këto trajnime përveç studentëve të Kolegjit AAB kanë pasur edhe të gjithë të interesuarit e tjerë.

Trajnimet do zgjasin 3 javë dhe mbahen në laboratorët e Kolegjit AAB, ndërsa në fund pjesëmarrësit do certifikohen.

Share: