Fillon “Java e Sportit” e organizuar nga Unioni Studentor dhe Fakulteti i Kulturës Fizike dhe Sportit

22 Maj 2024

Ka filluar “Java e Sportit” në Kolegjin AAB, e organizuar nga Unioni Studentor dhe Fakulteti i Kulturës Fizike dhe Sportit.

Në këtë javë do të zhvillohen gara në sportet e futsall, volejboll, basketboll dhe ping pong, ku po marrin pjesë mbi 200 studentë nga të gjitha fakultetet e Kolegjit AAB.

Këto gara janë duke u zhvilluar me sistem të eliminimit direkt, ndërsa finalja do mbahet të premten me 24 maj.

Share: