Ftohen studentët e Kolegjit AAB për pjesëmarrje në shkollën verore në Lille të Francës

24 Qershor 2022

Universiteti Lille në Francë është duke organizuar shkollën verore nga data 4 deri me 12 korrik dhe për pjesëmarrje ka ftuar edhe studentët e Kolegjit AAB. Studentët pjesëmarrës do të kenë akomodimin, drekën dhe shkollën falas, derisa kusht është njohja e gjuhës frënge.

Studentët e interesuar mund të aplikojnë përmes email-it: offres.lille.2022@univ-lille

Share: