Ftohen studentët e Kolegjit AAB të aplikojnë për pjesëmarrje në Kampin Veror Ndërkombëtar në Francë

24 Prill 2023
AAB College students are invited to apply for participation in the International Summer Camp in France

Le Mans Université në Francë nga data 19 qershor 2023 deri me 18 korrik, do mbaj Kampin Veror Ndërkombëtar, ku ftohen të marrin pjesë studentët e Kolegjit AAB. Programi i këtij kampi përfshin 45 orë mësimore në gjuhën frënge, 42 orë punëtori, një ditë në një shkollë gatimi franceze, udhëtime në atraksione lokale si Châteaux në luginën e Loire, Saint Malo, Mont Saint Michel, madje edhe një ekskurzion në Paris në ditën e Bastilles.

Informatat rreth aplikimit, pagesës dhe programit i gjeni në linkun e mëposhtëm:

https://fle-campus-ete.univ-lemans.fr/en/index.html

Share: