Gëzuar 2015

30 Dhjetor 2014

Me rastin e festave të fundvitit,  Institucioni i Arsimit të Lartë Universitar AAB të gjithë studentëve dhe stafit të këtij institucioni, si dhe të gjithë qytetarëve të Republikës së Kosovës ua uron Vitin e Ri 2015!

Gëzuar 2015!

 

Me respekt,

BPrAL AAB

Share: