Hapet afati i provimeve të janarit për vitin akademik 2023/2024

8 Dhjetor 2023
The deadline for the January exams for the academic year 2023/2024 is open

Studentë të dashur ju njoftojmë se nga sot është hapur afati i provimeve të janarit. Paraqitja e provimeve:

Paraqitja: 09 dhjetor 2023 – 30 dhjetor 2023

Mbajtja e provimeve: 27 janar 2024 – 24 shkurt 2024

Paraqitja:  09 dhjetor 2023 – 30 dhjetor 2023

Mbajtja e provimeve: 05 shkurt 2024 – 24 shkurt 2024

Ky afat vlen për të gjithë studentët, ndërsa paraqitjen mund ta bëni edhe online përmes E-service.

Suksese dhe shëndet!

Share: