Jepet premiera e shfaqjes “Për çaj te Hillary”

28 Maj 2016

Premierën e shfaqjes “Për çaj te Hillary”, me regji të Burbuqe Berisha, dhe tekst të John Mucci, luajnë: Shengyl Ismaili, Rabije Rozi- Kryeziu, do të mbahet, të hënën, më 30 maj 2016, ora 20: 00, në AAB Teatrin “Faruk Begolli”.

Share: