Koha e diplomimeve, studentët mirënjohës ndaj Kolegjit AAB

5 Gusht 2022

Qindra studentë që tashmë kanë mbaruar studimet e tyre janë diplomuar, derisa kanë shprehur mirënjohjet e falënderimet ndaj Kolegjit AAB. Laura, Erza e Rinea janë vetëm disa nga studentet që përfunduan me sukses studimet në Kolegjin AAB, ndërsa tani janë të gatshme për tregun e punës. Aftësimi, profesionalizmi dhe përgatitja për punësim janë vetëm disa nga vlerat me të cilat Kolegji AAB përcjell studentët në përfundimin e studimeve. Studentet kanë falënderuar Kolegjin AAB, stafin akademik dhe atë administrativ, duke iu sugjeruar edhe maturantëve që tanimë janë duke menduar për studime që të bëhen pjesë e Kolegjit AAB.

Ato thanë se tani ndihen të gatshme të përballen me sfidat e radhës, pas mësimeve dhe mundësive që iu ka ofruar Kolegji AAB.

Share: