Kolegji AAB dhe Shoqata Down Syndrome Kosova (DSK) zhvillojnë aktivitet sensibilzues dhe solidarizues

15 Mars 2024
AAB College and Down Syndrome Association Kosovo (DSK) develop awareness and solidarity activities

Me rastin e Ditës Botërore të Sindromës Down, Fakulteti i Shkencave Sociale, Unioni Studentor dhe Shoqata Down Syndrome Kosova (DSK) kanë realizuar një aktivitet sensibilizues.

Në këtë aktivitet janë shitur kartolina në mënyrë që të ndihmohen personat me sindromë down, të cilat janë në shitje deri me 22 mars në zyrën e Unionit Studentor në Kolegjin AAB.

Çmimi për këto kartolina është 1 euro, ndërsa përmes tyre shfaqet edhe potenciali i personave me sindromë down përveç mbështetjes së shërbimeve ndaj tyre me shuma simbolike.

Share: