Kolegji AAB dhe Universiteti i Shkencave të Aplikuara Savonia zhvillojnë ligjëratë të përbashkëta në dy lëndë

30 Janar 2024
AAB College and Savonia University of Applied Sciences conduct joint lectures in two subjects

Fakulteti i Shkencave Kompjuterike në Kolegjin AAB po zhvillon ligërata të përbashkëta në dy lëndë me fakultetin homolog nga Universiteti i Shkencave të Aplikuara Savonia në Finlandë.

Këto ligjërata po zhvillohen në lëndët “Hyrje në baza të dhënave” nga profesori Keijo Kuosmanen, si dhe lëndën “Kriptografia dhe siguria e informacionit” nga profesori Avni Pllana.

Në këtë mënyrë ligjëratat do të zhvillohen deri me 8 prill, kur edhe përfundon semestri në Universitetin e Shkencave të Aplikuara Savonia, Finlandë.

Share: