Kolegji AAB do të shënojë Ditën e Infermierisë me aktivitete të shumta

7 Maj 2022

Fakulteti i Infermierisë në Kolegjin AAB, në shënim të Ditës Ndërkombëtare të Infermierisë, organizon aktivitete të cilat simbolizojnë më së miri këtë profesion.

10 maj – Dhurim vullnetar i gjakut

11 maj – Kursi për EVP; “Diversiteti dhe përceptimet kulturore në Infermieri”

12 maj – Shërbime shëndetësore falas nga studentët nëpër komuna të vendit.

Fakulteti i Infermierisë ka planifikuar që në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Kosovës për Transfuzionin e Gjakut të zhvillojnë aktivitet për dhurimin vullnetar të gjakut më 10 maj nga ora 10:00-13:00 në Lab.2-Infermieri në AAB.

Aksioni humanitar i gjakut është tradicional dhe organizohet çdo vit nga Kolegji AAB duke shënuar edhe shifra rekorde të dhurimit të gjakut në Kosovë.

Dhuroni gjak – shpëtoni jetë!

Share: