Kolegji AAB – Dega në Ferizaj nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me kopshtin “Dielli”

23 Dhjetor 2022

Me qëllim që studentëve të Kolegjit AAB, dega në Ferizaj, t’iu mundësohet puna praktike është nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi. Kjo marrëveshje u nënshkrua nga drejtori i degës së Kolegjit AAB në Ferizaj, Prof.Ass.Dr Lulzim Shabani, dhe kopshtit “Dielli”.

Përveç marrëveshjes gjatë viteve në vazhdim u premtuan edhe shumë bashkëpunime tjera, në të mirën e dy palëve.

Share: