Kolegji AAB lidh marrëveshje bashkëpunimi me kompaninë Fortinet nga SHBA

24 Nëntor 2023

Kolegji AAB tashmë zyrtarisht ka lidhur marrëveshje bashkëpunimi me kompaninë Fortinet nga SHBA,përfaqësuesit e së cilës para disa javësh vizituan dhe takuan stafin akademik të Fakultetit të ShkencaveKompjuterike.Marrëveshja fokusohet në programin akademik të Fortinet i cili është i bazuar në kurrikula të avancuarapër certifikime të njohura nga industria, duke pasur parasysh se kjo kompani është lidere në botë e cilaofron zgjidhje profesionale të sigurisë kibernetike në botë.

Në këtë mënyrë studentët e Kolegjit AAB do kenë mundësinë të jenë pjesë e trajnimeve profesionaledhe certifikimit nga Fortinet, ndihmë kjo që ju shërben të jenë pjesë e një grupi elitar profesionistësh tësigurisë kibernetike.

Share: