Kolegji AAB – Dega Gjakovë ka nënshkruar marrëveshje me kompaninë “ATI-KOS”

9 Shkurt 2023
AAB College in the Gjakova campus has signed an agreement with the company "ATI-KOS"

Drejtori i Kolegjit AAB në degën e Gjakovës, Rifat Haxhija, ka nënshkruar marrëveshje me drejtorin ekzekutiv të kompanisë “ATI-KOS”, Fatos Stavileci. Në marrëveshje është përfshirë mundësia në aftësimin praktik të studentëve të Kolegjit AAB, bashkë me promovimin e nismave profesionale e akademike që synojnë avancimin dhe arritjen e objektivave.

Përveç kësaj parashihen hartime dhe implementime të projekteve të përbashkëta nga dy palët.

Share: