Kolegji AAB nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Komunën e Ferizajt

3 Maj 2024
AAB College signed a cooperation agreement with the Municipality of Ferizaj

Rektori i Kolegjit AAB Blerim Olluri i shoqëruar nga prorektorja për Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Bashkëpunim Venera Llunji dhe dekani i Fakultetit Ekonomik Medain Hashani, ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me kryetarin e komunës të Ferizajt Agim Aliu.

Palët gjatë nënshkrimit të marrëveshjes biseduan për fushën e arsimit dhe mundësitë e shumta të bashkëpunimit mes komunës së Ferizajt dhe Kolegjit AAB.

Marrëveshja përfshin realizim të praktikës të studentëve në këtë komunë, aktivitete të përbashkëta, tryeza, konferenca, seminare, vizita dhe angazhim rreth hulumtimeve e studimeve të ndryshme, si dhe lloje tjera bashkëpunimi që ndërlidhen me pjesëmarrjen e dy palëve nënshkruese.

Share: