Kolegji AAB nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me shkollën e mesme të lartë “Hoxhë Kadri Prishtina”

16 Nëntor 2023
AAB College signs a cooperation agreement with "Hoxhe Kadri Prishtina" high school

Është nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi mes Kolegjit AAB dhe shkollës së mesme së lartë “Hoxhë Kadri Prishtina”. Kjo marrëveshje u nënshkrua nga prorektorja e Kolegjit AAB, Venera Llunji dhe zv/drejtori i kësaj shkolle, Ukshin Uka.

Në të përfshihet realizimi i praktikës së nxënësve në Kolegjin AAB, por edhe bashkëpunime, angazhime, propozime dhe realizime të projekteve të përbashkëta.

Share: