Kolegji AAB nënshkruan marrëveshje me Universitetin Anadolu të Turqisë

10 Nëntor 2022

Një tjetër marrëveshje bashkëpunimi është nënshkruar mes Kolegjit AAB dhe njërit prej universiteteve më të mira publike të Turqisë. Kjo marrëveshje e nënshkruar ngërthen në vete: shkëmbimin e stafit, studentëve dhe studiuesve kërkimor. Gjithashtu në kuadër të kësaj marrëveshje përfshihen edhe organizimi i aktiviteteve dhe leksioneve të përbashkëta kërkimore, pjesëmarrja në seminare dhe takime akademike si dhe shkëmbimi i materialeve akademike.

Këto janë vetëm disa nga pikat e bashkëpunimit që Kolegji AAB nënshkroi, duke shtuar edhe më tej bashkëpunimet me universitetet më prestigjioze në botë.

Share: