Kolegji AAB nënshkruan memorandum bashkëpunimi me KRU “Gjakova”

20 Shkurt 2023
AAB College signs cooperation memorandum with KRU "Gjakova"

Kampusi i Kolegjit AAB në Gjakovë, ka nënshkruar një memorandum bashkëpunimi me KRU “Gjakova”. Memorandumi u nënshkrua nga Drejtori i Kampusit të Kolegjit AAB në Gjakovë, Rifat Haxhija dhe kryeshefit ekzekutiv të KRU “Gjakova”, Hasan Krasniqi.

Realizimi i punës praktike të studentëve të Kolegjit AAB nga kampusi i Gjakovës në këtë kompani, parashihej në kuadër të kësaj marrëveshje. Kushtet e pranimit të studentëve u vendosën nga dy palët nënshkruese.

Share: