Kolegji AAB organizon Javën Ndërkombëtare për Staf

18 Shkurt 2023
AAB College organizes International Staff Week

Nga 15 deri më 19 maj, Zyra për Marrëdhënie Ndërkombëtare e Kolegjit AAB, do të organizojë Javën Ndërkombëtare për Staf akademik dhe administrativ. Kjo javë synon të mbledhë stafin nga institucionet e arsimit të lartë prej vendeve të ndryshme ndërkombëtare, përfshirë ato rajonale.

Kështu do krijohet mundësia për të takuar stafin dhe studentët e Kolegjit AAB, por edhe për të eksploruar një kontekst tjetër akademik dhe kulturor.

Aplikimi për stafin nga institucionet ndërkombëtare është i hapur deri me datën 1 mars.

Aplikoni këtu.

Share: