KOLEGJI AAB SHPALL KONKURS PËR PRANIMIN E STUDENTËVE TË RINJ NË VITIN AKADEMIK 2023/24 

30 Qershor 2023
AAB COLLEGE ANNOUNCES A COMPETITION FOR THE ADMISSION OF NEW STUDENTS IN THE ACADEMIC YEAR 2023/24

Kolegji AAB shpall konkurs për regjistrimin e studentëve të rinj për vitin akademik 2023/24, në të gjitha kampuset: Prishtinë, Ferizaj dhe Gjakovë.

Të gjithë të interesuarit, të cilët e kanë përfunduar shkollën e mesme dhe maturën shtetërore mund të regjistrohen në programet e akredituara në nivelin Bachelor, ndërsa kandidatët që kanë mbaruar studimet e nivelit themelor, mund të regjistrohen në nivelin Master.

📞+383 (0) 48 999 006

Aplikoni online: https://aab-edu.net/apliko-online/

Share: