Kolegji AAB shpall të hapur konkursin për regjistrimin e studentëve të rinj për vitin akademik 2024/25

13 Qershor 2024

Është hapur zyrtarisht konkursi për regjistrimin e studentëve të rinj për vitin akademik 2024/25, në Kolegjin AAB.

Për t’u informuar rreth ofertave dhe detajeve tjera, të gjithë të interesuarit mund të vizitojnë Qendrën për Regjistrim në Kolegjin AAB, ose mund të aplikoni edhe online përmes webfaqes tonë!

📞+383 (0) 48 999 006

Apliko Online

Share: