Kolegji AAB shpall të hapur thirrjen për shkëmbim studentor në Gjermani

22 Gusht 2023

Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja nga Kolegji AAB për shkëmbim studentor në Schmalkalden University of Applied Sciences (SUAS) Gjermani për semestrin veror 2023/2024.

Kriteret për aplikim janë si vijon:

Thirrjen e plotë dhe formën për aplikim mund ta gjeni në linkun: https://aab-edu.net/bashkepunimet/thirrjet-per-studentet/

Data e fundit për aplikim është 04.09.2023 deri në ora 16:00.

Share: