Kolegji AAB shpall të hapur thirrjen për shkëmbim studentor në kuadër të Erasmus+

14 Qershor 2023
AAB College announces an open call for student exchange within Erasmus+

Kolegji AAB shpall të hapur thirrjen për shkëmbim studentor në kuadër të Erasmus+ në Schmalkalden University of Applied Sciences (SUAS) – Gjermani, për semestrin dimëror 2023/2024.

Kriteret për aplikim janë si vijojnë:

Data e fundit për aplikim: 25.06.2023, ora 16:00.

Thirrjen e plotë dhe formën për aplikim mund ta gjeni në linkun: https://aab-edu.net/bashkepunimet/thirrjet-per-studentet/

Share: