Kryetarja e Autoritetit të Konkurrencës në Kosovë mban ligjëratë për studentët e Fakultetit Juridik

29 Prill 2024
The Chairperson of the Competition Authority in Kosovo holds a lecture for the students of the Faculty of Law

Në kuadër të lëndës “E drejta e konkurrencës” nga profesoresha Albana Pasjaqa, kryetarja e Autoritetit të Konkurrencës në Kosovë Neime Binaku ka mbajtur ligjëratë për studentët e Fakultetit Juridik.

Fokusi i kësaj ligjërate ishte kryesisht për Autoritetin e Konkurrencës në Kosovë në përgjithësi, duke përfshirë zhvillimin e procedurave nga ky institucion.

Me anë të shembujve praktik dhe rasteve konkrete ajo demonstroi procesin e monitorimit dhe menaxhimit të konkurrencës në tregun kosovar.

Share: