Mbahen takimet e radhës për projektin me Universitetin Caen nga Franca

29 Janar 2024
Next meetings are held for the project with Caen University from France

Janë mbajtur edhe disa takime tjera në lidhje me projektin me universitetin Caen në Normandi të Francës, nga prorektorja e Kolegjit AAB Venera Llunji dhe zyrtarja për projekte Erëza Mehmeti.

Takimet u zhvilluan me dekanin e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja në UCAEN për shkëmbimin e studentëve fillimisht në nivelin master, por edhe bashkëpunimin në një projekt të ri në vitin e ardhshëm.

Llunji dhe Mehmeti më pas janë takuar me zyrtaren për zhvillim të karrierës me të cilën diskutuan format e orientimit që ju bëhen studentëve në aspektin akademik, gjithashtu edhe për praktikën profesionale me mundësitë për punësim.

Tutje ato vizituan ambientin ku zhvillohet mësimi derisa u mirëpritën ngrohtësisht nga stafi i këtij universiteti.

Share: