Mbahet kursi i radhës në kuadër të EVP, trajtohet tema e shëndetit mendor

10 Tetor 2023
The next course is held within the EVP, the topic of mental health is addressed

Me tematikën “Shëndeti mendor” është zhvilluar kursi i radhës në kuadër të Edukimit të Vazhdueshëm Profesional, me ligjërueset Armela Zylfo dhe Edona Shala.

Për të pranishimit u përmendën sëmundjet dhe problemet më të shpeshta që prekin shëndetin mendor, deri tek trajtimi i tyre. Gjithashtu u vu theks i veçantë për kujdesin që duhet treguar ndaj shëndetit mendor në jetën e përditshme.

Ky kurs si tjerat paraprake ishte i akredituar nga Oda e Infermierëve të Kosovës me 8 pikë kredituese.

Share: