Mbahet sesion informues rreth programit “Fulbright” në Kolegjin AAB

16 Mars 2023
An informative session about the "Fulbright" program is held at AAB College

Është mbajtur një sesion informues për stafin akademik të Kolegjit AAB, rreth programit Fulbright dhe mundësive që ofrohen. Koordinatorja e programit në Këshillin Amerikan në Kosovë, Nora Nimani Musa, përmes një prezantimi ka dhënë detaje rreth qëllimeve dhe përfitimeve nga pjesëmarrja në këtë program.

Gjithashtu për të pranishmit janë prezantuar mënyrat e aplikimit, bashkë me programet e fakulteteve të cilat kanë përparësi në hapat e nevojshëm që duhen plotësuar.

Share: